Mijn ervaring en werkwijze
Ik ben Mariëtte, ik houd van klussen. Ik ben handig en contact met mensen vind ik evenzo belangrijk. De keus voor zorgen voor mensen en/of klussen is dan ook geen moeilijke geweest. Het is een combinatie die mij op het lijf is geschreven. Ik ben veelzijdig, zorgvuldig en creatief.
Ik werk met veel geduld, precisie, doorzettingsvermogen en met wederzijds respect. Ik ben bovendien communicatief vaardig en in het bezit van een opgeruimd karakter.


Ervaring met klussen

Ik klus mijn hele leven al voor iedereen die het nodig heeft. Ik heb een opleiding Tekenaar/Constructeur Werktuigbouw gevolgd en jaren in deze sector gewerkt. Een probleem is er om op te lossen, groot of klein. Een deur die niet sluit, een kraan die vervangen moet worden maar ook gewone reguliere klussen. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om een klus aan te pakken en af te ronden. Het grootste plezier beleef ik aan de tevredenheid van de ontvanger.

Ervaring in de gezondheidszorg
Ik heb ruim 10 jaar met veel passie en liefde in de gezondheidszorg gewerkt.
Na mijn diploma Ziekenverzorging, daarna nog jaren in ziekenhuizen, verzorgings- verpleegtehuizen, psychiatrische inrichtingen en in de wijkverpleging gewerkt met cliënten van uiteenlopende leeftijden.

Werkwijze
Een kennismakingsbezoek is vanzelfsprekend. U wilt graag weten met wie u te maken heeft en dat geldt ook voor mij. Samen inventariseren we uw hulp en/ of klusvraag. Wat zijn uw wensen en ook niet onbelangrijk uw budget.

Alleen een klus
Heeft u alleen een klus dan krijgt u bij iedere klus een offerte en de algemene voorwaarden. Bij akkoord spreek ik met u af wanneer ik start en wanneer de klus afgerond moet zijn. Voor hele kleine klusjes hanteer ik geen offerte maar spreek met u  een uurprijs of een rond bedrag voor de werkzaamheden af.

Alleen een zus
U heeft alleen  persoonlijke verzorging nodig? Dat is ook mogelijk, alhoewel in de praktijk het toch vaak voor komt dat naast lichamelijke verzorging er altijd klusjes blijven liggen. Het maakt mij niet uit wat het is. Op de  klussenlijst kunt u kennis nemen van mijn klusvaardigheden maar er zal vast wel een klus zijn die in uw specifieke geval er nog niet opstaat.

Werkgebied
Mijn werkgebied is bij voorkeur Utrecht en omgeving